Новини от партньори

FoodDrinkEurope: преформулиране и иновация - основни насоки

News image
Двигателите за преформулиране на съществуващ продукт или разработване на нов включват:
 
  • Промяна на съдържанието на калории или размера на порцията.
  • Подобряване на хранителния профил (напр. чрез подбор на съставките, обогатяване с микроелементи, увеличаване на фибрите или протеините или намаляване на солта, захарите или мазнините)
  • Намаляване на разходите.
  • Разрешаване на проблеми с веригата за доставки.
  • Удължаване на срока на годност.
  •   Подобряване на сензорните профили (напр. текстура, усещане в устата).
  • Отговаряне на регулаторни промени или възприятия на потребителите.
  • Подобряване на устойчивостта (напр. съставки, производствени методи, опаковане)

Прочети повече

www.fooddrinkeurope.eu
Назад
Сподели