Еко новини

„Девин“ ЕАД е призната за „Най-зелената компания в България“ за 2024 година

News image

Компанията получи отличия в общо четири категории и заслужено спечели приза в Националния конкурс „Най-зелените компании в България“
„Девин“ ЕАД завоюва голямата награда „Най-зелена компания в България“ за 2024 година в четиринадесетото издание на ежегодния конкурс „Най-зелените компании в България“, след като зае призови места в общо четири категории в престижната надпревара.
 

Петя Манастирска, мениджър „Устойчиво развитие и качество“ в „Девин“ ЕАД.:
„Устойчивата икономика е сред основните бизнес приоритети на „Девин“. Радваме се, че усилията, които полагаме от години за опазване на околната среда, запазването на биоразнообразието, както и стремежът ни да осигуряваме на пазара продукти с чиста, натурална вода с грижа за здравето на потребителите и с уважение към природата получиха своето заслужено признание. Нашата основна цел е да свързваме хората и природата за един по-здравословен живот – днес и в бъдеще, и да се трансформираме от компания с положително въздействие в такава, която използва бизнеса като сила за добро и има значим принос в сфери, които далеч надхвърлят икономическите измерения,“ сподели Петя Манастирска, мениджър „Устойчиво развитие и качество“ в „Девин“ ЕАД.

Прочети повече

www.24chasa.bg
Назад
Сподели