Членове

Данон

Данон е водеща международна компания за храни и напитки, изградена върху четири бизнеса: Свежи млечни продукти, Води, Бебешки продукти и Специализирано медицинско хранене. Компанията цели да предложи по-здравословни и по-устойчиви практики за прием на храни и напитки, в съответствие с визията си – Danone – One planet. One Health - която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и здравето на планетата са взаимосвързани. Данон официално стъпва в България през 1993 г., когато Груп Данон придобива държавното предприятие „Сердика“. Компанията е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. В продуктовото портфолио са включени над 50 продукта с високо и постоянно качество, съчетавайки световните стандарти на Данон със спецификата и условията на българския пазар и желанията на българските потребители, спазвайки стриктно законодателството за качество и безопасност на продуктите, които предлага. Компанията активно работи и в сферата на корпоративната социална отговорност като всяка година инвестира в различни проекти в полза на обществото в България.  

www.danone.bg

reception.bg@danone.bg

member image

Девин

Девин е водещ производител на бутилирана вода в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина. DEVIN също така е дистрибуционен партньор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България. Компанията е базирана в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. Към настоящия момент DEVIN има над 500 служители. Изпълнителен директор на компанията е Борислава Налбантова. През март 2017 г. DEVIN бе придобита от белгийската компания Spadel и сега е част от успешната история на един от лидерите на пазара на бутилирани води в Западна Европа. 

www.devin-bg.com

office@devin-bg.com

member image

Интерснак България

 „Интерснак България“ ЕООД е част от „Интерснак Груп“ – една от водещите германски компании на европейския снакс пазар. Историята на групата започва още през 1962, когато немски предприемач пренася тайната на картофения чипс от САЩ в Европа. Днес компанията присъства в 18 държави в Европа и има над 6 хил. служители, разполага с 25 собствени фабрики, а годишният й оборот възлиза на 1.5 млрд. евро. През 1992 година Интерснак Груп навлиза в България, когато предлага на българските потребителите уникално нов продукт – картофен чипс с марка Chio. За кратко време непознатите картофени резенчета завладяват българските консуматори. Така се поставя началото на динамичното развитие на компанията, която днес е сред безспорните лидери на снакс пазара в България с марките Чио, Чипи и Пом-Бер и № 1 в областта на чипса.

www.intersnack.bg

intersnack@company.com

member image

Кока-Кола България

Кока-Кола България е дъщерното дружество на Компанията Кока-Кола (The Coca-Cola Company (NYSE:KO). Компанията Кока-Кола предлага разнообразно портфолио от напитки и притежава над 500 марки в повече от 200 страни по света. В допълнение на едноименните Coca-Cola марки, заедно с Fanta, Sprite и Schweppes, портфолиото ни включва и някои от най-ценените марки в света, като напитки от соя, студени чайове, вода, сокове и нектари, кафе, спортни напитки, смутита, кокосова вода и много други. Ние непрестанно развиваме и трансформираме своето портфолио, от намаляването на захарта в нашите напитки, до въвеждането на нови и иновативни предложения. Също така, дългосрочно работим за редуцирането на отпечатъка ни върху околната среда, възстановявайки водните ресурси и насърчавайки рециклирането. Заедно с нашите партньори бутилировачи сме осигурили работа на над 700 000 човека по цял сват, осигурявайки възможности за ползотворна кариера на нашите служители и създавайки нови възможности за икономиката навсякъде, където работим. 

www.coca-cola.bg

member image

Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани

Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани е бутилиращ партньор за търговските марки на The Coca-Cola Company. Компанията управлява 2 бутилиращи фабрики – в Костинброд и в Банкя, и 7 склада. В Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани работят близо 1 100 служители. Компанията произвежда, дистрибутира и продава продуктите Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuzetea, минирална вода Банкя; изворна вода Роса, алкохолни напитки и кафе Lavazza. Компанията е част от the Coca-Cola Hellenic Group. CCHBC е листвана на Лондонската стокова борса и е първата компания, която четири последователни години оглавява най-престижната в света класация за устойчив бизнес на Dow Jones.

bg.coca-colahellenic.com/bg/about-us/coca-cola-hbc-bulgaria-at-a-glance/

pacbg@cchellenic.com

member image

Куадрант Бевъриджис

Куадрант Бевъриджис е един от водещите производители и дистрибутори на безалкохолни напитки в България. Quadrant Beverages е официален бутилировач на продуктите на PepsiCo в България (Pepsi, Mirinda, 7up, Evervess), тихи напитки като Prisun и официален дистрибутор на Pepsi-Lipton International (Lipton студена чай) и Rockstar енергийна напитка. Quadrant Beverages е част от Karlovarské minerální vody a.s (KMV), компания за безалкохолни напитки, базирана в Чехия, и най-големият производител и разпространител на минерални и изворни води за Централна Европа. Основана през 1873 г., компанията има богата история, значителни марки и към момента в нея работят над 1200 души. Quadrant Beverages е един от най-големите работодатели в България. Компанията разполага с бутилираща база във Велико Търново и търговски обекти из цялата страна.

www.qbb.bg

callpepsi@pepsiint.bg

member image

Марс България

Марс България е част от Mars Incorporated, една от най-големите в света семейни компании. Марс България е част от ББА регион (Балтийски, Балкански, Адриатически регион). Нашите продукти са в широк – от сладкарски изделия и храни като ориз до най-популярните хани за домашни любимци. Продуктите, които предлагаме са в категориите: Храни, Дъвки, Бонбони, Шоколади и Храни за домашни любимци.

www.mars.com

mars@company.com

member image

Монделийз България Продакшън ЕООД

Монделийз България е създадена при закупуването на шоколадовия завод в гр. Своге през 1993 г. (тогава Kraft Foods), където се произвеждат и местните търговски марки – "Морени", "Своге", "Сезони". Заетите в производството и администрацията са над 850 души.

www.mondelezinternational.com

mondelez@company.com

member image

Монделийз Интернешънъл

Монделийз Интернешънъл (регистрирана на NASDAQ: MDLZ) е водещ световен производител на леки закуски - шоколад, бисквити, дъвки, бонбони. Управлявайки бъдещето на закуските в 165 държави, Монделийз Интернешънъл предлага любими марки на стойност милиарди долари, сред които: Cadbury, Cadbury Dairy Milk и шоколад Milka, бисквити Oreo, BelVita, TUC и др. В Централна Европа Монделийз Интернешънъл е пазарен лидер в бизнеса с леки закуски с емблематични глобални марки като Milka, Oreo, Toblerone, belVita и много локални марки, които компанията развива с гордост, а потребителите обичат. В Централна Европа Монделийз управлява 20 фабрики за шоколад, бисквити, дъвки и бондони в целия регион. Монделийз България е създадена при закупуването на шоколадовия завод в гр. Своге през 1993 г. (тогава Kraft Foods), където се произвеждат и местните търговски марки – "Морени", "Своге", "Сезони". Заетите в производството и администрацията са над 850 души.

www.mondelezinternational.com

mondelez@company.com

member image

Нестле България

Нестле е най-голямата компания за храни и напитки в света. Има повече от 2000 марки и е на пазара в 191 страни по света. В България Нестле осъществява производството си във Фабриката за шоколадови продукти и бисквити в София. Тя е избрана за компетентен център за производството на шоколад в Европа и през 2007 г. става един от трите най-големи центъра за производство на KIT KAT® на континента. За периода 2013 – 2017 година компанията е инвестирала близо 48 млн лв. в нови производствени мощности; проекти за енергийна ефективност; високо ниво на безопасност за служителите и др. Нестле България прилага последователна стратегия за опазване на околната среда, като в последните 6 години постига редуциране с 43% на консумацията на вода и намаление с 15% на консумираната енергия за тон произведена продукция. Нестле България следва неотлъчно своята политика за корпоративна социална отговорност. Компанията създава работни места за над 1100 души, като в самата фабрика работят над 670 от тях. Чрез програмата „Нестле за по-здрави деца“ до 2030г. Нестле България ще помогне на 500 000 българчета да водят по-здравословен начин на живот чрез модули, базирани на солидна научна рамка.

www.nestle.bg

Nestle.Bulgaria@bg.nestle.com

member image

Престиж-96

„Престиж-96“ АД е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж, Престиж Селекция, 100% Power, Престиж Wellness и FRUNU с дял на продажбите в стойност от 23% в стойност. Продукти с марката на Престиж се продават в 30 страни по целия света. За Престиж работят над 550 човека, за които повод за гордост е и високата социална ангажираност на компанията с фокус върху децата и младите хора на България. Kомпанията провежда активна инвестиционна политика за изграждане на своите силни брандове, за разработване на иновации, както и за разширяване на производствените си мощности. Фирмата разработва продуктите си в собствени R&D лаборатории, сътрудничи си с международни експерти и технолози, работи със суровини на водещите производители в света. 

prestige96.bg

office@prestige96.bg

member image

Якобс Дау Егбертс

Повече от 265 години Jacobs Douwe Egberts (JDE) се вдъхновява от идеята, че една чаша кафе може да бъде в основата на невероятно много неща. Днес компанията предлага богато портфолио от кафе и чай в над 140 държави по целия свят чрез емблематични марки като Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Super, Kenco, Pilao & Gevalia. В България, екип от 135 кафе-шампиони работи в производството и продажбите на JDE, за да поднесе на българските потребители любимото им кафе Nova Brasilia, както и иновативния и модерен бранд Jacobs.

www.jacobsdouweegberts.com

consumerservice.bg@jdecoffee.com

member image

Якобс Дау Егбертс ОПС БГ

През 1895г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи. Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на своя Чаромат. Той носи не само обещание за чудесна чаша кафе, но и възможност за сбъдване на мечти. 

https://www.jacobscoffee.bg

Consumerservice.bg@jdecoffee.com

member image