Семейна група, създадена през 1853 г. в северна Франция, днес Lesaffre се прострира на 5 континента, с над 70 филиала в 40 държави. Нашата мисия е да предоставим най-доброто на нашите клиенти в сферата на хлебопроизводството, храненето, здравето и ферментацията. Продуктите и услугите на Lesaffre се предлагат в над 180 страни.
Експерт в областта на ферментационните процеси, Lesaffre създава иновативни и висококачествени продукти, адаптирани към нуждите на производителите и към тенденциите в консумацията на хлебни изделия. Специализирани в производството на мая, подобрители, миксове и премикси, ние не спираме да усъвършенстваме своите технологии и рецепти. По този начин осигуряваме на клиентите ни оптимален обем, мекота, трайност и качество на техните продукти.
От 160 години, Lesaffre се развива заедно с пекарите от цял свят. Ние ви предлагаме сигурност и стабилност, постоянно високо качество и гарантирани доставки.
От 1853 г. Lesaffre прави мая, закваски, екстракти от мая и много други продукти за хлебарите по цялата планета.
45 филиала, 60 завода, представителства в 180 страни по всички континенти.
Всеки трети хляб в света е направен с продукти на Lesaffre.
Намираме отговор на индивидуалните изисквания на всеки клиент.
Разработваме продукти и рецепти заедно с нашите клиенти.
www.lesaffre.bg
office.bg@lesaffre.com