Новини

Lesaffre празнува

News image

Тази година френската компания LESAFFRE чества две внушителни годишнини- 170 години от създаването на Lesaffre International и 25 години присъствие на Lesaffre в България.

 На 29.11.2023 г. в Ozone Sky Lounge, Гранд Хотел Милениум, с грандиозно парти ще бъдат отпразнувани двата юбилея.

Към гостите ще се присъедини Г-жа Корин Лесафр, член на борда на директорите и директор комуникации. Събитието ще уважат гости от централата във Франция и регионални директори, посланици, официални гости, както и клиенти, партньори, съмишленици и приятели на Lesaffre.

Lesaffre Group е създадена през 1853 г. Днес работи на 5 континента, в 185 държави, със 63 фабрики и 10 изследователски центъра. Оборотът на групата за 2019-та година е над 2 милиарда евро. В компанията работят над 10 000 служители и над 550 експерти по изследване и развитие. Една трета от хляба по света се прави с продукти на Lesaffre. Всеки ден 1 милиард души консумират храна, приготвена с продукти на Lesaffre.

Във филиала на Лесафр България работят 15 служители, които отговарят за вноса и дистрибуцията на продуктите на Lesaffre Group. Отговорностите им включвати маркетирането и налагането на корпоративния имидж. С тях работят почти всички хлебозаводи в страната, както и всички големи и средни вериги за търговия на дребно.

Освен към професионалистите, продуктите на компанията са насочени и към крайните потребители. Всеки, който меси и пече вкъщи познава техните марки.

През 2021 започва работа Baking Centre, който обучава, тества и разработва пордукти за клиенти и партньори в страната

Генерален мениджър на Лесафр България е г-жа Венета Писарска.

www.lesaffre.bg
Назад
Сподели